четвъртък, 31 декември 2015 г.

2016 - Годината на Червената Огнена Маймуна.

Какво ще ни предложи новата 2016 - Годината На Червената Маймуна.

Червената Огнена Маймуна
Какво ще ни донесе новата 2016 - Годината на Червената Огнена Маймуна


Според китайския календар 2016 ще бъде Годината на Червената огнена маймуна. Тя е деветият знак в китайската астрология. В природата маймуните са известни със своята жизненост, любопитство, правене на бели и дори наглост. В китайския календар маймуната е символ на динамиката и постоянното движение.

Годината на Маймуната 2016 е Огнена Янг година . Във Фън Шуй огънят оформя метала , но може да бъде и разрушителна сила .
Силите на разрушаване и създаване се преплитат за да направят живота ни динамичен . Измами , заблуди и илюзии ще са в изобилие ,тази година и психологическите фактори имат силно влияние ,така че е добре да останем оптимисти и да се оставим на течението . През годината на маймуната нещата често не са такива каквито ни изглеждат на пръв поглед затова е добре ако правим важни покупки и вземаме сериозни решения да проучваме внимателно подробностите.

Какво е характерно за хората родени през тези години ?
годината на маймуната
Годината на Маймуната

Маймуната е роден изпълнител , и може да ви очарова и разсмива в продължение на часове . Очарователна и изобретателен , тази зодия има остър като бръснач ум съчетана с природен чар , чувство за хумор и една торба пълна с трикове . Маймуните се отличават с с оригиналност и парлив стил,добри импровизатори са и винаги могат да сложат неочакван нов обрат на класически сюжети . Маймуната се обличава бляскаво и обича да скандализира с дрехите си понякога.

На обществената сцена ще изобилстват заблуди и мистерии, както и чести промени в обстановката. В изкуството можем да видим възраждане на позабравени стилове като бурлеска , кабаре и водевил . 2016 ще носи късмет на театъра, и на занимаващите се с други изкуства като танц, магия, цирк, импровизацията , комедия

Обличайте се в цветове в топлата гама , а ако искате да постигнете съгласие в спор със синьо. През годината носенето на бижута от циртин , карнеол, корал , гранат, топаз ще подсилват вашия късмет в любовта ,а за да получите и финансов късмет е добре в сектора на богатството в дома, офиса или магазина си да поставите и символ на маймунка придружен с някой от споменатите камъни

Счита се , че маймуната като знак е по-скоро авантюрист и носи внезапни срещи и раздели ,но комбинацията от Огнена Маймуна се смята за добра година да намерите правилния партньор или да сключите брак. За тези които имат връзка или брак навлезли в рутината годината на Маймуната ще поднесе поредици от предизвикателства които понякога с караници, понякога с внезапни откровения ще съживят позаспалите емоции и чувства, а там където вече няма тръпка годинат на Маймуната ще донесе внезапни раздели ,които ще разчистят съдбата ви за ново начало.




Късметлийски числа 2016 : девет ( 9) три , едно

Фраза / Мото: Аз се забавлявам

Елемент на маймуната във Фън Шуй : Metal

Влияние Янг

Часове на маймунката : 15:00-17:00

Съответстващ Слънчев знак в хороскопа : Лъв

Сезон на маймунката : Лято ( август)

Gemstones : нефрит , топаз. карнеол, аметист, гранат, цитрин, слънчев камък, мраморен оникс,
снежен кварц
Метали : злато , желязо
Цветя & Билки : глухарче , салвия

Няма коментари:

Публикуване на коментар