вторник, 20 октомври 2015 г.

9 модни тенденции за мъже Есен/Зима 2015

10 дрехи, които мъжете трябва да си набавят, ако искат да са в крак с модата тази зима.


Модни тенденции зима 2015
Man trends A/W 2015


И тази година прекарахме едно доста дълго лято, но както знаем
зимата у нас е доста продължителна и в последните години - суха и студена.
Нека това, че вън все още е 10-15 градуса не ви подлъгва. Започвайте, мъже, да се запасявате с топли дрехи. Привържениците на модата и мъжете, които искат да изглеждат добре ще оценят тази публикация, в която ще наблегнем на модните тенденции Есен/Зима 2015.

1. Каракул - за тези от вас, които не са чували наименованието ще обясним, че каракул е онзи тип дрехи, които приличат на одрана и обърната на обратно овца. Ако ви харесва каракулът, но ви идва в малко повечко да е по цялата дреха, то може да изберете яке или палто, на което само яката да е направена от тази топлеща материя.

Каракул
Каракул

Каракул

Каракул

2. Панталони с широки крачоли. - повечето български мъже са противници на слим панталоните, да не говорим за скини. Ето, че тази зима ще им бъде по-лесно да изберат панталон. 
Широк крачол


3. Лъскава раница - запомнете, че тук се целим към модата и добре изглеждащото облекло, a не към планинарството. Изберете луксозно изглеждаща раница от естествена или еко кожа. И колкото се може повечко външни джобове.

Кожена раница
Кожена раница

Мъжка Кожена раница
Раница


4. Боти - това е типа обувки, който е неизменна част от гардероба на добре изглеждащият мъж. При това не само този зимен сезон, а по принцип. Ако държите на класически стил облекло, то Челси ботите ( първия модел) са вашият избор. Удобни, изчистен модел, добре изглеждащи. Ако пък предпочитате малко разнообразие изберете някой от останалите модели, наречени Дерби. И моля, нека са от естествена кожа !

Мъжки боти
Боти

5. Деним с индивидуалност - Изглежда, че онези съдрани дънки в гардероба ви, изглеждащи все едно ви е влачил кон от София до Дръндар и обратно, отново са на мода. Колкото повече кръпки и дупки имат, толкова по-добре. Все едно разказват една невероятна история.

Мъжки дънки
Дънки

Мъжки Дънки с кръпки
Дънки с кръпки 


6. Кашмир - изборът на тази естествена материя ще направи зимата по-поносима. Тялото ви ще остане топло и без да избирате дебел пуловер, който ще ви направи да изглеждате като подвижен бидон. Освен това, специалните нишки ще предадат мекота и удобство на дрехата. 

Мъжки Пуловер от кашмир
Пуловер от кашмир

7. Бежово палто - ако си падате повече по костюми и официално облекло от колкото по пуловери и по-ежедневните дрехи, сдобийте се с подходящо палто, което да подхожда на цялостният ви вид.

Мъжко официално палто
Палто

Палто
Мъжко официално палто


8. Суетшърт - за да се чувствате удобно и комфортно през деня.За привържениците на спортното облекло, тази зима ще има изобилие от суетшърти. 

Суетшърт
Суетшърт

Суетшърт
Суетшърт


9. Кордурой - така наречените джинси. Знам, че българите имат специално отношение към тази материя. Комунистическо. старческо и какво ли не още. Е, познайте.... ние сме единствените. Кордуроя е един от водещите трендове по целият свят (освен тук, естествено) вече трета поредна година. От материята се предлагат изобилие от панталони, блейзери, якета, ризи. Моля, осъзнайте се ! Втората световна война мина отдавна !

Мъжко яке
Яке

Кордурой
Кордурой





Няма коментари:

Публикуване на коментар