събота, 3 октомври 2015 г.

6 филма, които да гледаме до края на година.


По-долу за вас ще изброим няколко от филмите, които според нас (едни видни киномани) задължително трябва да бъдат гледани и всички те, предстои да излязат до края на 2015. А то хич не остана много ;) :


1. Steve Jobs - 23 октомври 2015


Историята разказва за познатият на всички ни #SteveJobs, и неговият принос към развитието на медийната индустрия, както и стартирането на 3 емблематични, за него, продукта. Главната роля ще изпълнява #MichaelFassbender,  който е участвал в #X-Men , #InglouriousBastards и предстоящият #Macbeth. Част от актьорският екип са #KateWinslet, #SethRogen.






2. Legend - 23 октомври 2015


Във филма, така нашумелият #, играе ролята на двама братя близнаци, които са най-скандалните гангстери в историята на Великобритания. Историята се развива през #1960 в Лондон.









3. Burnt - 23 октомври 2015


В тази шеметна комедия, главната роля изпълнява #представящ готвач, унищожил цялата си кариера благодарение на наркотиците и разкрепостеното си поведение. След като се изчиства, се завръща отново в Лондон, устремен да поправи нещата. Отваря си ресторант и разбира се опитва да спечели прословутия луксозен приз Мишелин.
Част от актьорският състав са още #, # .






4.Agent 007: Spectre - 6 ноември 2015 


За любителите на екшъна предстои следващият филм от прословутата поредица #007, наречен #Spectre. Главната роля отново е на #,  който е един от най-известните британски актьори, както и добре познат на дамите. Този път агентът ще разнищва истории от миналото си и естествено това ще е съпътствано от много екшън, преследвания и престрелки.







5. The Hunger Games: #Mockingjay - Part 2 - 20 ноември 2015


Четвъртият филм от поредицата #TheHungerGames, който направи # още по-известна. Този път във филма всички ще въстанат и ще вдигнат грандиозен бунт срещу тиранията наречена Капитол.









6. Star Wars: Episode VII - The Force Awakens - 18 декември 2015


И разбира се - черешката на тортата !!! #TheForceAwakens е следващият филм от световно известната сага #StarWars. Учудващо за всички # отново ще присъства във филма, независимо, че вече е на 73 години.

Няма коментари:

Публикуване на коментар